Компанія HBPI company ltd реалізувала 19 проектів по програмі BAS EBRD

Навчання групи внутрішніх аудиторів допоможе агрохолдингу успішно пройти сертифікацію у міжнародному органі сертифікації та підготуватись компанії до подальшого розвитку та зростання.

Компанія HBPI company ltd реалізувала 19 проектів по програмі BAS EBRD

У травні проведено навчання внутрішніх аудиторів системи управління якістю у агрохолдингу Кусто-Агро www.kustoagro.com.ua м. Вінниця. HBPI company ltd було обрано для консультування щодо покращення управління холдингу та впровадження системи менеджменту якості.

Вхідний контроль якості сировини в компанії Ротіс м. Чернівці

Група Kusto Agro є частиною міжнародного холдингу Kusto Group, заснованого в кінці 90-их років. Історія компанії почалася з гірничовидобувної галузі і на сьогодні включає в себе проекти: нафтовій промисловості, енергетиці, девелоперської діяльності, виробництві будівельних матеріалів та сільському господарстві. Сьогодні Kusto Group реалізує проекти в Росії, Казахстані, Україні, В’єтнамі, Китаї, Туреччині та Грузії. Група Kusto Agro була заснована для побудови вертикально-інтегрованої компанії вобласті аграрного сектора України.

Робоча група по реалізації проекту по сертифікації компанії ТОВ Домен-Друк по стандарту ISO 9001

Бізнес Kusto Agro – це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, задовольняючи зростаючі потреби ринків, що розвиваються за напрямками: рослинництво, елеватори, транспортні послуги і трейдинг.

Поділитись:
Написати нам